Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Το ρουσφέτι της ντροπής στο Δήμο Πειραιά....

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!

Βόλεψε το γιο της στη δημοτική επιχείρηση, όπου είχε διοριστεί ως πρόεδρος και μετά φρόντισε να του κάνει μετάταξη στο δήμο, ενώ την ίδια στιγμή έδιωχνε 22 άλλους χαμηλόμισθους και απλήρωτους εργαζόμενους!
Ο λόγος για την π. πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ, η οποία ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας και θράσους, διορίζοντας το παιδί της στο Δήμο Πειραιά.
Το καραμπινάτο και πρωτοφανές ρουσφέτι της ντροπής δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό. Χρειάζεται άμεσα να επέμβει εισαγγελέας, αλλά και ο νέος δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος. Η ιστορία αποκαλύφθηκε μετά... τη δημοσίευση του ΦΕΚ 2086 της 31/12/2010 για τη μετάταξη 19 εργαζόμενων από τη ΔΗΡΑΠ στο Δήμο Πειραιά. Με έκπληξη διαπιστώθηκε ότι ανάμεσα στους 19 εργαζόμενους που μεταφέρονται στο Δήμο, περιλαμβάνεται και το όνομα του γιου της απερχόμενης προέδρου.
Η τελευταία είχε διοριστεί πριν από σχεδόν τρία χρόνια στη δημοτική επιχείρηση από την πρώην δημοτική αρχή του Παναγιώτη Φασούλα. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, προσέλαβε με σύμβαση αορίστου χρόνου στη ΔΗΡΑΠ και το γιο της! Η πρόσληψη αυτή ήταν πλασματική κι έγινε μόνο στα χαρτιά, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έπεσαν από τα σύννεφα, όταν έμαθαν πως ο γιος της προέδρου εργάζονταν στη δημοτική επιχείρηση, εκτελώντας χρέη γραμματέα στο γραφείο της. Άλλωστε, η θέση γραμματέα δεν μπορεί να γίνεται εξ αποστάσεως, αλλά απαιτεί καθημερινή 8ωρη εργασία γραφείου. Κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν συνέβη ποτέ, αφού οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δηλώνουν πως δεν γνώριζαν καν ότι ήταν συνάδελφός τους.
Δηλαδή, η πρόεδρος είχε προσλάβει στη δημοτική επιχείρηση το ίδιο της το παιδί και το πλήρωνε κανονικά, χωρίς να δουλεύει στη ΔΗΡΑΠ!
Η ιστορία όμως δεν σταματάει εδώ. Στο παρά πέντε πριν αποχωρήσει από τη δημοτική επιχείρηση φρόντισε να συμπεριλάβει το γιο της ανάμεσα στους 19 εργαζόμενους που μεταφέρονται στο Δήμο Πειραιά. Οι περισσότεροι απ' αυτούς (δημοσιογράφοι, τεχνικοί κα.) πληρούν τις προϋποθέσεις για τη μετάταξη, αφού εργάζονται αρκετά χρόνια στη ΔΗΡΑΠ. Όμως ο γιος της προέδρου δεν μπορεί να έχει συμπληρώσει τα τρία χρόνια ακόμα κι αν τον είχε προσλάβει από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της.
Επιπλέον, την ίδια περίοδο, ο ίδιος είχε προσληφθεί ως διοικητικός υπάλληλος (σε 18μηνο 4ωρο) στο Δήμο Πειραιά, χωρίς καν να διαθέτει τα στοιχειώδη τυπικά προσόντα, όπως βεβαίωση γνώσης χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (ΧΩΡΙΣ ECDL).
@Δηλαδή, πληρώνονταν από δύο δουλειές ταυτόχρονα στο Δήμο Πειραιά! Αυτό είναι παράνομο και χρειάζεται να επέμβει εισαγγελέας.
By:Reportaz Net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου