Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

"Προφητεία" για τον ερχομό του Μεσσία αναστατώνει το Ισραήλ & τον εβραϊκό κόσμο

Μόνο και μόνο το γεγονός πάντως ότι ένας ορθόδοξος ραβίνος μίλησε για το Χριστό ως Μεσσία έχει δημιουργήσει πολλαπλές αναταράξεις στο θρησκευτικό κόσμο.
Με το θάνατο του αμφιλεγόμενου πρώην πρωθυπουργού  του Ισραήλ Ariel Sharon να είναι πλέον ένα ανοικτό ενδεχόμενο, εξαιτίας της δραματικής επιδείνωσης της υγείας του τα διεθνή ΜΜΕ στρέφονται τώρα στις προφητείες ενός από τους πλέον αναγνωρισμένους Ισραηλινούς ραβίνους, του Yitzhak Kaduri ο οποίος είχε προφητεύσει τον ερχομό του Μεσσία μετά το θάνατο του Sharon.
Ο Ισραηλινός ραβίνος έκανε την προφητεία αυτή το 2006 δύο μήνες πριν ο Sharon υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και αποσυρθεί από την πολιτική ζωή της χώρας ενόσω ήταν ακόμη πρωθυπουργός του Ισραήλ.Έκτοτε ο Sharon βρίσκεται πρακτικά σε κώμα και σύμφωνα με την οικογένειά του μπορεί να αποφασίσουν από ώρα σε ώρα την διακοπή της τεχνικής υποστήριξης ύστερα μάλιστα και από μια αποτυχημένη επέμβαση που πραγματοποίησε στα νεφρά.

Ο μοναδικός Ιάπωνας επιζών του Τιτανικού χαρακτηρίστηκε «δειλός» στην Ιαπωνία!

Ο Masabumi Hosono, ήταν ο μοναδικός Ιάπωνας που επιβιβάστηκε στον Τιτανικό και ήταν δημόσιος υπάλληλος του Ιαπωνικού Υπουργείο Μεταφορών.

Βρισκόταν σε μία αποστολή στη Ρωσία και το Λονδίνο, όπου επιβιβάστηκε στο Τιτανικό ως επιβάτης δεύτερης κατηγορίας.

Ένας καμαρότος τον ξύπνησε αφότου ο Τιτανικός είχε χτυπήσει στο παγόβουνο. Έντρομος, ανέβηκε στο κατάστρωμα και διαπίστωσε ότι
οι σωστικές λέμβοι τελείωναν. Μία από τις τελευταίες λέμβους είχε χώρο για δύο ακόμα άτομα. Κατάφερε να φτάσει στο Σαν Φρανσίσκο, όπου τον χαρακτήρισαν ως το “τυχερό ιαπωνέζικο αγόρι”.

Άλλο ο Μπαγιαντέρας και άλλο ο Σάπιοτέρας…

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΔΡΑΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ
by: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης   

— Υπάρχει μια ράτσα Ανθρώπων, που μπορεί να μην έχουν πτυχία και να μην έχουν πάει καν σχολείο. Υπάρχουν Άνθρωποι, που έμαθαν μερικά κολυβογράμματα στο πεζοδρόμιο, στο πανεπιστήμιο της ζωής και κατάφεραν να κουβαλούν στο μυαλό και στη ψυχή τους, ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια. Άνθρωποι με έμπνευση, με κουλτούρα, με ουσιαστική παιδεία.

  — Τέτοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ήσαν οι ρεμπέτες και ένας από τους κορυφαίους ήταν ο θρυλικός Μπαγιαντέρας!!!! Λίγες κουβέντες, καθαρές, σταράτες, που κατάφερνε να τις περνά με ευχέρια σε λαϊκούς στίχους και στο μπουζούκι του. Άντρας με τεράστια καρδιά, όπως οι περισσότεροι ρεμπέτες, μοίραζε κουράγιο, παλικαριά, ελπίδα και δεν τον ένιαζε να εισπράξει ανταπόδωση. Άνθρωπος με μπέσα.

  — Στην απέναντι όχθη, υπάρχουν οι άνθρωποι-απάνθρωποι.  Κτήνη με πέντε πανεπιστημιακούς τίτλους και ντοκτορά ο καθένας (κι΄ η καθεμιά), με γλώσσα μακριά για να φτάνει να γλείφει  και διχαλωτή για να προλαβαίνει να λέει πολλά και διάφορα λόγια κενά και αντίθετα. Αυτοί οι απάνθρωποι, άσοι στο δούναι και λαβείν, σέρνονται, γλείφουν, προσκυνούν, αναρριχώνται με δάνειες δυνάμεις, αλληλοαναδεικνύονται, αλληλοβραβεύονται και ας παριστάνουν ότι εδρεύουν σε εχθρικά στρατόπεδα και πάσχουν από κανιβαλισμό, τόσο κατά απλών ανθρώπων, αλλά και κατά πρόσκαιρων συμμάχων και κατά ευεργετών και κατά συγγενών τους!!!! Αρκεί αυτός ο κανιβαλισμός, να τους προσφέρει τη ψευδαίσθηση της δικής τους σωτηρία.