Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

O Πελοποννήσιος Δήμαρχος και η εκρηκτική παντρεμένη ξανθιά που απειλεί με αποκαλύψεις!!!

Η εκρηκτική ξανθιά απειλεί θεούς και δαίμονες ότι θα τελειώσει άρον-άρον την καριέρα δημάρχου της Πελοποννήσου.
Η γυναίκα αυτή δεν είναι για τα κυβικά του δημάρχου αλλά η κρίση έχει δημιουργήσει ανάγκες και είναι άνεργη πολύ καιρό.
Ο δήμαρχος , όπως αναφέρει το ppress.gr, ήξερε τα προβλήματα της γιατί πήγαινε συχνά στο γραφείο του να ζητήσει δουλειά. Χωρίς ίχνος πέτσας της έδωσε τον λόγο του ότι θα την τοποθετούσε άμεσα σε μία εξαιρετική δουλειά ως στέλεχος μάλιστα σε μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο της περιοχής του.
Η γυναίκα δεν είχε και άλλη επιλογή και έδεσε κόμπο την υπόσχεση του δημάρχου. Δεν άργησε μάλιστα να ενδώσει και στην επιθυμία του,αφου αυτός διαρκώς της υπόσχονταν απίστευτα πράγματα.
Αν και παντρεμένη έπεσε τελικά στην αγκαλία του και στο κρεβάτι του.

Η ποινή του θανάτου στην αρχαιότητα

Ο αρχαίος κόσμος θεσμοποίησε κατά καιρούς διάφορους τρόπους εκτέλεσηςτων εγκληματιών: οι Βαβυλώνιοι την πυρά, τον πνιγμό και τον ανασκολοπισμό , οι Πέρσες τη σταύρωση , οι Εβραίοι το λιθοβολισμό και τη σταύρωση , οι ΑΙγύπτιοι τον ανασκολοπισμό, την πυρά, τον πνιγμό, τον απαγχονισμό, τον αποκεφαλισμό και ίσος τη σταύρωση , οι Έλληνες,κυρίως, το λιθοβολισμό, τον κατακρήμνισμα, το δηλητήριο και τον «αποτυμπιανισμό».
Ήδη από τους πρώιμους αρχαϊκούς χρόνους, σε πoλλές Ελληνιστικές πόλεις, ο λιθοβολισμός έπαψε να αποτελεί νόμιμο τρόπο εκτέλεσης κακοποιών πού η ίδια η πολιτεία καταδίκαζε σε θάνατο. Όπου εξακολούθησε να εφαρμόζεται αποτελούσε μάλλον ποινή υπαγορευμένη και εκτελούμενη από μία κοινωνική ομάδα, παρά κύρωση θεσμοθετημένη και εφαρμοζόμενη από το κράτος.

Επιλεκτική “εξαφάνιση” του θησαυρού νότια της Κρήτης (Ηχητικό)

Επιλεκτική εξαφάνιση του θησαυρού νότια της Κρήτης
Ενώ η Ελλάδα διάγει τις πρώτες ημέρες της εξάμηνης προεδρίας στην Ε.Ε., με τις αυριανές εκδηλώσεις στην Αθήνα να της δίνουν επίσημο και πανηγυρικό χαρακτήρα, στο παρασκήνιο η υπόθεση των υδρογονανθράκων και της ανακήρυξης ΑΟΖ παίρνει μια θεαματική τροπή, με χειρισμούς από τους οποίους ακόμη παραμένει ανοιχτό αν η κατάληξη θα είναι προς όφελος της χώρας και του λαού μας ή αν και αυτή η θεματική θα εξελιχθεί πολύ σύντομα σε ένα ακόμη αγκάθι για την Ελλάδα της κρίσης, της φτωχοποίησης και της περιθωριοποίησής της εντός της ευρωζώνης.