Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σατανιστές έκαψαν 18χρονη Ελληνίδα

Παγκόσμιο σοκ! Σατανιστές έκαψαν 18χρονη Ελληνίδα Την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά! Της έκοψαν το ένα χέρι, βάζοντάς το πάνω σε μια φλεγόμενη Βίβλο! Η υπόθεση συγκλονίζει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης...
Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν τρόμο για το τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος. Η 18χρονη Κρίστη Θεολόγου, μια κοπέλα ελληνικής καταγωγής που μένει στο Γιοχάνενσμπουργκ με τους παππούδες της, δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ούτε προκάλεσε. Αλλά αυτό δεν είχε σημασία για εκείνους που της επιτέθηκαν.

Υπολογιστής αποκαλύπτει τον συγγραφέα της Βίβλου!

Ένα νέο πρόγραμμα υπολογιστή αναμένεται να ρίξει φως στο ερώτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη εδώ και αιώνες, στο ποιος δηλαδή έγραψε τη Βίβλο.Ισραηλινοί επιστήμονες, σε συνεργασία με αναλυτές της Βίβλου, κατόρθωσαν να συντάξουν έναν αλγόριθμο, που διακρίνει τα διαφορετικά στιλ γραφής και την επιλογή λέξεων για την αναγνώριση τμημάτων που έχουν γραφτεί από διαφορετικούς συγγραφείς.
Το πρόγραμμα έχει έτσι τη δυνατότητα να προσδιορίζει αν το κάθε απόσπασμα έχει γραφτεί από έναν ή περισσότερους συγγραφείς, αλλά και σε ποιο σημείο αλλάζει ο συγγραφέας.