Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ντροπή σας, κύριοι

Η εκδίκηση της γυφτιάς...Την αδιαφορία, την ασέβεια και την απαξίωση για το πρόσωπο του εκλιπόντος στιχουργού και τραγουδιστή Μανώλη Ρασούλη, επέδειξε για μία ακόμη φορά η ελληνική Πολιτεία, αυτή τη φορά «δια στόματος» του ΔΣ του δήμου Αθηναίων. Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την οικογένεια του καλλιτέχνη, όταν η εκπρόσωπος της ΑΕΠΙ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας), που είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει τα διαδικαστικά της κηδείας, έθεσε προφορικό αίτημα στον Δήμο Αθηναίων, για να λάβει άδεια ταφής στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών. Η γραμματέας του δημάρχου Γ. Καμίνη, κ. Μπακοβασίλη πληροφόρησε την εκπρόσωπο κ. Μαίρη Φασουλάκη, δικηγόρο και διευθύντρια Πολιτισμού και Επικοινωνίας της ΑΕΠΙ, ότι για να δοθεί η άδεια πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 1.863,94 ευρώ. Απαντώντας στην εύλογη παρατήρησή της, ότι η απαίτηση αυτή αποτελεί προσβολή στο έργο και στη μνήμη του καλλιτέχνη, η κ. Μπακοβασίλη απάντησε ότι μόνο οι άποροι και οι άστεγοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση να πληρώνουν για την ταφή.

Στο εδώλιο γιατί πετούσαν αυγά... στους γείτονες

Για διαφορές και φασαρίες μεταξύ γειτόνων, έχουμε ξανακούσει, αλλά για πέταγμα... λαχανικών και αυγών σε σπίτια γειτόνων, είναι η... πρώτη φορά. Και ακόμα πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι μία τέτοια υπόθεση απασχόλησε πρόσφατα τα δικαστήρια της Πάτρας!Και αυτό, όπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος", διότι τα «θύματα» αυτής της ενέργειας ενός γείτονα δεν άντεξαν άλλο και μετά από αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις αποφάσισαν τελικά να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, μπας και συνετιστεί ο γείτονάς τους. Ο οποίος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του, έχει κάνει το σπίτι των γειτόνων του να βρίσκεται στο... κακό του χάλι από τις ντομάτες και τα αυγά που έχει πετάξει! Η συγκεκριμένη διαμάχη εξετάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας την προηγούμενη Τετάρτη και εντός ενός μηνός περίπου αναμένεται και η δικαστική απόφαση.

ΞΑΝΘΗ: Ο ληστής των ασανσέρ έκλεβε και στη συνέχεια χούφτωνε!

Αποκαλύψεις για τη δράση ενός 27χρονου που είχε γίνει εφιάλτης για τις γυναίκες της πόλης... Τον 27χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, ενώ του απαγγέλθηκαν και κατηγορίες για δύο ληστείες και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος δράστης από την Ξάνθη, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (15-03-2011) μπήκε σε ασανσέρ πολυκατοικίας και με την απειλή βίας αφαίρεσε από μια 25χρονη γυναίκα 220 ευρώ, θωπεύοντάς την παράλληλα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Επίσης, το βράδυ της 3ης Μαρτίου με την ίδια μέθοδο (είσοδο σε ασανσέρ και απειλή χρήσης βίας) αφαίρεσε από 26χρονη γυναίκα το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ και το κινητό τηλέφωνό της. Ο δράστης αναγνωρίστηκε από τις δυο γυναίκες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

dete.gr

Οι μπουγάδες...πίσω από την Αθηνάς...

Είχα καιρό να δώ μεταχειρισμένα ρούχα φρεσκοπλυμένα τσαλακωμένα της μπουγάδας να τα πουλάνε πίσω από την Αθηνάς.... Όταν φεύγει ο χειμώνας αρχίζουν και πάλι να εξαφανίζονται μυστηριωδώς τα απλωμένα ρούχα από τα σχοινιά στις γειτονιές.Καταγγελίες και που γίνονται θεωρούνται αστείες έστω και απλής καταγραφής στο βιβλίο συμβάντων όταν με καλάσνικοφ ληστεύουν για 20 ευρώ και σκοτώνουν όποιον προσπαθήσει να τους σταματήσει. "Πάρτε δύο ευρώ αυτό...τρία το άλλο...." Πουκάμισα... βρακιά.... φανέλες.... παντελόνια.... σεντόνια....πετσέτες..... Πάνω στο σεντόνι κατάχαμα διάλεγε ο κοσμάκης χωρίς να ρωτάει πολλά.... Τα πιτσιρίκια των ρομά τριγυρίζουν πιο πέρα στην λαχαναγορά τραβώντας φούστες και παντελόνια των περαστικών για βοήθεια.Οι Κινέζοι με τα μαγαζιά τους που πουλάνε επίσης ρούχα δεν τους θέλουν κοντά τους και κάθε τόσο βγαίνουν στην πόρτα και με νοήματα τους λένε να φύγουν.Σιγά που τους ακούνε.....Όλοι προσπαθούν να ζήσουν με κάθε τρόπο γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κομψά....Νόμους
και διατάξεις..... Άνοιξε ο καιρός...ανοίγουν και οι δουλειές.....
By:ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Επιχειρηματική Επίσκεψη Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η ξενάγηση στην περιφέρεια Πελοποννήσου των 40 οικονομικών και εμπορικών ακόλουθων των ξένων πρεσβειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Συγκεκριμένα στην επίσκεψη σημειώθηκε η μεγαλύτερη συμμετοχή διπλωματών από τις προηγούμενες που έχουν υλοποιηθεί αφού την παρακολούθησαν διπλωμάτες από τις χώρες Γαλλία, Ουγγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Λίβανο, Κροατία, Ιταλία, Αυστρία, Τυνησία, Αίγυπτο, Πολωνία, Κορέα, Φινλανδία, Λιθουανία, Καναδά, Βουλγαρία, Ρωσία, Μοντενέγκρο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Βουλγαρία, Κίνα, Κούβα, Κύπρο, Ινδία, Κουβέιτ, Μεξικό, Μολδαβία, Σλοβακία, Ισπανία, Ρουμανία, Νότιο Αφρική, Ταϊπέι, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Σλοβενία.

Κοριτσάκι με 8 άκρα μετενσάρκωση του Βισνού!

Η γενετική ανωμαλία ενός κοριτσιού στην Ινδία την έχει κάνει θεό...
Ένα κοριτσάκι με μια απίστευτη ανωμαλία γεννήθηκε στην Ινδία και οι γονείς της, αλλά και όσοι το βλέπουν, θεωρούν ότι το κορίτσι είναι μετενσάρκωση του θεού Βισνού. Το κορίτσι γεννήθηκε με 8 άκρα καθώς στο σώμα της είναι κολλημένο και το νεκρό σώμα του δίδυμου αδερφού της. Ο θεός Βισνού του Ινδουισμού απεικονίζεται με 4 χέρια και δυο πόδια κι έτσι θεωρούν τη μικρή ως τη μετενσάρκωσή του. Μάλιστα, το κορίτσι γεννήθηκε την μέρα που γιορτάζεται ο Βισνού στην Ινδία, κάτι που το θεώρησαν ως ένα ακόμα σημάδι. Οι γιατροί ωστόσο έχουν διαφορετική άποψη, καθώς τονίζουν ότι αν το κοριτσάκι δεν υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση δε θα μπορεί να περπατήσει, ενώ δε θα μπορέσει να ζήσει πάνω από 10 χρόνια. Η Λακσίμι, όπως είναι το όνομα της μικρής, είναι ενωμένη με τον δίδυμο αδερφό της στη λεκάνη, ενώ έχει ξεχωριστή σπονδυλική στήλη, χέρια και πόδια κάτι που κάνει δυνατή την αποκόλληση του νεκρού σώματος.
newstoday