Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αυτοκτόνησε η Μαίρη Κένεντι

Η εν διαστάσει σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, Μαίρη Κένεντι, πέθανε από ασφυξία λόγω απαγχονισμού, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα στο Ιατροδικαστικό Κέντρο της Κομητείας Γουέστσεστερ.
Η εκπρόσωπος του Κέντρου, Ντόνα Γκριν, είπε ότι η 52χρονη Μαίρη Κένεντι απαγχονίστηκε. Οι αρχές θεωρούν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία.

Βγήκε ολόγυμνη για βόλτα στα καταστήματα

Στο Μπάλστον, 200 χλμ. βόρεια της Νέας Υόρκης, η Μπάρμπαρα Λαφλέρ είχε μία ανάλαφρη διάθεση την Τρίτη και αποφάσισε να πάει μία βόλτα στην αγορά μόνο με τα απαραίτητα - δηλαδή, το σώμα της και τίποτε άλλο.
Αρχικά, μπήκε σε ένα μικρό υποκατάστημα των σούπερ μάρκετ Stewart's Shop, όπως ανέφερε αργότερα υπάλληλος. Ο διευθυντής την προσέγγισε και την ρώτησε εάν αντιλαμβάνεται ότι δεν φοράει τίποτε, αλλά αυτή εντελώς άνετη συνέχισε να κάνει βόλτες στους διαδρόμους. Τελικά, της ζήτησαν να αποχωρήσει, όπως και έκανε.

Σοκαριστικό!!! Ένα κορίτσι με δύο κεφάλια!!!

Δείτε το κορίτσι με τα δύο …κεφάλια!Οι εικόνες σοκάρουν! H Abigail Abby Hensel και η... Brittany «Britty» Lee Hensel  είναι σιαμαίες με δυο κεφάλια! 

Γεννήθηκαν στις 7 Μαρτίου 1990, στη Μινεσότα των ΗΠΑ και απολαμβάνουν μια καθ όλα φυσιολογική ζωή.
Έχουν δύο στομάχια, τέσσερις πνεύμονες (δύο από τους οποίους είναι μερικώς ενωμένοι), και δύο πόδια. Ένα τρίτο, υπανάπτυκτο και άχρηστο χέρι ανάμεσα τους είχε ακρωτηριαστεί σε νηπιακή ηλικία....