Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Βίντεο που συγκινεί: Καρκινοπαθής πατέρας «μιλά» στην κόρη του

karkinos-pateras
Ένα συγκινητικό βίντεο στην μόλις 11 μηνών κόρη του, άφησε ένας 27χρονος πατέρας από την Ουάσινγκτον, που πέθανε πρόσφατα από μια σπάνια μορφή καρκίνου. 
Το βίντεο έχει εξαπλωθεί ταχύτατα στο YouTube. Ο Νικ Μανιότι, εξηγεί ότι η χριστιανική του πίστη είναι αυτή που τον βοήθησε να μη φοβάται το θάνατο και ξέρει πως ο Θεός θα συνεχίσει να φροντίζει την κόρη του καθώς θα μεγαλώνει, ενώ δηλώνει ευλογημένος για όσα πρόλαβε να ζήσει. «Δε φοβάμαι το θάνατο. Σαν Χριστιανός, δε φοβάμαι, γιατί ξέρω ότι θα πάω σε ένα καλύτερο μέρος« λέει στο βίντεο ο νεαρός πατέρας. 
Όσο για την κόρη του Όστιν: «Ξέρω ότι μόλις φύγω, ο Θεός θα είναι ο πατέρας της, Αυτός θα αναλάβει να την φροντίζει, Αυτός θα την προστατεύει και θα την παρακολουθεί», αναφέρει το Έθνος.

SOS:Η Ομάδα “Ε” προειδοποιεί !!!

Ένα συνταρακτικό κείμενο από ανεξάρτητο συνεργάτη.. “Έκανα μεταπτυχιακό στον τομέα των Ρευστοποιήσεων και Συγχωνεύσεων των Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Ρούσβέλτ του Σικάγου. Εκεί είχα την τύχη να γνωρίσω και να με διδάξει ο Προφέσορας, Ελληνικής Καταγωγής, και Δόκτωρας Τζίμ Σιλβάνης. Μας δίδασκε τις κακές όψεις του καπιταλισμού και των αγορών. Αυτό ήταν το μάθημά του. Ήταν στην σχολή από το 1995 και έχει επαφές με το… Γκρίκ Λόμπι. 
Έκανε ειδίκευση στον επιχειρηματικό ιμπεριαλισμό και στην παγκοσμιοποίηση και βέβαια στα χρηματιστήρια. Οι άλλοι συνάδελφοί του μας δίδασκαν για το πώς να ρευστοποιήσουμε και να συγχωνεύουμε εταιρείας και κάναμε case studies πάνω σε αυτό. Ο μεν Δρ. Τζίμ μας έλεγε στα αγγλικά το ποιος κρύβεται από πίσω από τις μεγάλες πολυεθνικές και το ποιο είναι το παγκόσμιο σχέδιο! 
Επειδή ως φοιτητής στην Ελλάδα, στο ΤΕΙ, ως Διοίκηση Επιχειρήσεων είχα διαβάσει για την Ομάδα “Ε”, τον ρώτησα το εάν ανήκει σε αυτήν την ομάδα! Αυτός μου απάντησε το εάν η ερώτησή μου είναι βλακώδες ή όχι! Και μετά σιωπή! 
Θα σας πω το τι μας δίδαξε ο Προφ. Δρ. Τζιμ Σιλβάνης που συνταξιοδοτήθηκε το 2006 και που τελείωσε η καριέρα του η ακαδημαϊκή: