Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ο Χίτλερ πέθανε το 1962 !!!

Μέχρι σήμερα οι ιστορικοί θεωρούσαν
ότι ο Αδόλφος Χίτλερ αυτοκτόνησε στο Βερολίνο το 1945.
Ωστόσο οι συγγραφείς ενός νέου βιβλίου ισχυρίζονται ότι ο ηγέτης των Ναζί είχε διαφύγει στην Αργεντινή και ζούσε ελεύθερος μέχρι τον θάνατό του το 1962.

Όπως δημοσίευσε η Sun, οι συγγραφείς διατείνονται ότι βρήκαν αποδείξεις που επιβεβαιώνουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ μαζί με τη σύντροφό του Εύα Μπράουν διέφυγαν στη χώρα της Νότιας Αμερικής, καθώς δεν υπάρχουν ιατροδικαστικά στοιχεία ότι οι δυο τους αυτοκτόνησαν, ενώ αντιθέτως υπάρχουν «συναρπαστικές» μαρτυρίες Αργεντίνων ότι το ζευγάρι ζούσε εκεί. Μάλιστα, οι δύο συγγραφείς επιρρίπτουν ευθύνες στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ότι επέτρεψαν στο Χίτλερ να διαφύγει με αντάλλαγμα την πρόσβαση στα μυστικά της πολεμικής τεχνολογίας των Ναζί.
Σύμφωνα με το βιβλίο, το κρανίο που είχαν στην κατοχή τους οι Ρώσοι ως το κρανίο του Χίτλερ, στην ουσία ανήκει σε μία γυναίκα. Οι δύο συγγραφείς έγραψαν το βιβλίο τους βασισμένοι σε διαβαθμισμένα έγγραφα και άλλες ιατροδικαστικές έρευνες.
24wro

Εν Αθήναις....."....τα ψωνιστήρια...."

Κρύωσε ο καιρός και οι αλλοδαποί εκδιδόμενοι που είχαν πάει για "δουλειές" στα γνωστά νησιά επέστρεψαν. Τα γνωστά στέκια (ψωνιστήρια) της Πλατείας Βικτωρίας....Πλατείας Κουμουνδούρου και πίσω από την Ομόνοια ξαναγεμίζουν. Αρσενικοί ....θηλυκοί στο κυνήγι του μεροκάματου και της μετάδωσης των μολυσματικών ασθενειών.
Άρχισαν και οι τσακωμοί ....όπως παλιά στην Συγγρού
τα τραβεστί με τις ιερόδουλες.... Υπάρχει μεγάλη προσφορά σάρκας.....αλλά οι "αγοραστές" λιγοστεύουν. Όσοι κάτοικοι έμειναν στην Πλατεία Κουμουνδούρου υποφέρουν στην κυριολεξία. Οι μαγαζάτορες της περιοχής σε απόγνωση.... Πώς να τους διώξουν; Υπάρχουν προστάτες και για τους αρσενικούς....έτοιμοι για όλα.

Τον έφαγαν κανίβαλοι! - Γερμανός τουρίστας αγνοείται στην γαλλική Πολυνησία

Θύμα κανιβάλων πιστεύεται οτι έπεσε ένας γερμανός τουρίστας ο οποίος αγνοείται και σύμφωνα με μαρτυρίες της φίλης του μάλλον του έστησε παγίδα θανάτου ο ίδιος του ο ξεναγός.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί της Νότιας Θάλασσας. Είχαν δέσει το σκάφος τους στο Νούκου Χιβα της Γαλλικής Πολυνησίας.Ο Στεφαν Ραμί και η κοπέλα του Χάικε Ντόρς χαιρετήθηκαν την περασμένη εβδομάδα αφού ο Στεφαν κανόνισε να πάει για κυνήγι αγριοκάτσικου με έναν ξεναγό με το όνομα Χενρι Χαίτι.Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο ξεναγός και της είπε οτι έγινε ένα ατύχημα και ο Στεφαν χρειάζεται βοήθεια.