Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ: 15χρονη αυτοκτόνησε και συνεχίζουν να τη βρίζουν στο Facebook


ΣΟΚ: 15χρονη αυτοκτόνησε και συνεχίζουν να τη βρίζουν στο FacebookΔεν το χωράει ο ανθρώπινος νους ότι ακόμα και μετά το θάνατο ενός κοριτσιού υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.
Η 15χρονη Amanda Cummings γεννήθηκε και μεγάλωσε σε προάστιο της Νέας Υόρκης. Ήταν ένα παιδί που συχνά παραπονιόταν για τα χλευαστικά και προσβλητικά μηνύματα και πειράγματα των συμμαθητών της και στο σχολείο αλλά και μέσω Facebook.

Ο Χριστός ήταν Έλληνας... Η καταγωγή του, το όνομά του, ντοκουμέντα

Πριν μπούμε, να τεκμηριώσουμε τούτο το τρομερά δύσκολο εγχείρημα για την καταγωγή του Χριστού...
κάνομε μνεία τα εξής βοηθητικά αλλά σημαντικά:
α) Η προσωνυμία Χριστός εννοεί Μεσίας. Ο απεσταλμένος από το Θεό για τη σωτηρία του ανθρώπου. Δηλαδή, χρισμένος σωτήρας.

β) Το όνομά του, Ιησούς, είναι παράφραση στην εβραϊκή γλώσσα του ελληνικού ονόματος Ιάσων. Άρα, το αρχικό, το πραγματικό είναι Ιάσων Χριστός.

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη:«Ο αρραβωνιαστικός μου σκότωσε την πρώην γυναίκα του»

Η Ντέμπι Γκάρλικ είχε μόλις αποκτήσει μία κόρη και έκανε όνειρα με τον άνδρα που πίστευε ότι ήταν ο ιδανικός. Όμως, στη σχέση τους υπήρχε ένα σύννεφο: ο Άντριαν ήταν ύποπτος για το φόνο της πρώην γυναίκας του, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι τους το 2007.
Η Ντέμπι ήταν σίγουρη ότι ο Άντριαν είχε πέσει θύμα δικαστικής πλάνης και γι’ αυτό του ζήτησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να κάνει τεστ αλήθειας. Εκείνος το έκανε και το αποτέλεσμα ήταν κάτι που η Ντέμπι δεν περίμενε με τίποτα: ο άντρας της ζωής της είχε σκοτώσει την πρώην σύζυγό του!

Nάμαστε έτοιμοι, κάθε ώρα είναι η δικιά μας ώρα!

  • Pίχνουνε αλάτι οι γριές μανάδες στη φωτιά, ρίχνουνε χώμα στα μαλλιά τους ξερρίζωσαν τ' αμπέλια της Mονοβασιάς μη και γλυκάνει μαύρη ρώγα των εχτρών το στόμα, βάλαν σ' ένα σακκούλι των παππούδων τους τα κόκκαλα μαζί με τα μαχαιροπήρουνα και τριγυρνάνε έξω απ' τα τείχη της πατρίδας τους ψάχνοντας τόπο να ριζώσουνε στη νύχτα.
    Ρίτσος Γιάννης