Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η περιπετειώδης θητεία του Ν.Μιχαλολιάκου-Πως από αξιωματικός καταδρομών έγινε απλός στρατιώτης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προτίμησε να φύγει και να κρυφτεί για να γλιτώσει το αυτόφωρο,μετά την επίθεση σε Λ.Κανέλη και Ρ.Δούρου.Δεν ακολούθησε το δρόμο του αρχηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος όποιες περιπέτειες προέκυψαν στη πορεία της ζωής του τις αντιμετώπισε κατά πρόσωπο.
Οι περιπέτειες αυτές έδωσαν ...παράταση στη θητεία του κ.Μιχαλολιάκου,ο οποίος υπηρέτησε 42 μήνες! Ξεκίνησε ως δόκιμος αξιωματικός και πήρε απολυτήριο ως απλός στρατιώτης ,αφού στο μεταξύ καθαιρέθηκε.Μία κλοπή όπλων και εκρηκτικών από τη μονάδα που υπηρετούσε και η εμπλοκή του ονόματος του σε “εξτρεμιστική δεξιά οργάνωση” ήταν στιγμές που όπως γράφει ο ίδιος σημάδεψαν τη ζωή του.Όχι αρνητικά όπως επισημαίνει.
«Ενώ υπηρετούσα τη θητεία μου ως Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων (Καταδρομές) σε τάγματα προκάλυψης στα σύνορα, η αστική (“καραμανλική”) “δημοκρατία” με δίωξε και με καταδίωξε, λόγω των εθνικιστικών ιδεών μου, και τελικά με καθαίρεσε και με φυλάκισε, σαν μέλος “επαναστατικής εθνικιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που αποσκοπούσε στην κατάλυση της Δημοκρατίας”»,έχει πει ο ίδιος.