Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Μυστήριο με τεράστιο μάτι που βρέθηκε σε παραλία

Ένα μάτι σε μέγεθος γκρέιπφρουτ  ξεβράστηκε πρόσφατα σε παραλία των ΗΠΑ , προκαλώντας στους επιστήμονες ερωτηματικά για το από που - και κυρίως από τι - προήλθε.
Τον μεγάλο μπλε βολβό του ματιού βρήκε κατά την καθιερωμένη του πρωινή βόλτα στην παραλία ο Τζίνο Κοβατσι. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα της Φλόριντα Sun Sentinel, ο Κοβάτσι δήλωσε ότι αρχικά δεν κατάλαβε τι ήταν αυτό και το κλώτσησε .

Λαμία:Σχεδίαζε τη δολοφονία του συζύγου της τα τελευταία τρία χρόνια

Τι υποστήριξαν οι δράστες 
Σοκαριστικές λεπτομέρειες ξεπηδούν από την απολογία της συζυγοκτόνου Αλεξάνδρας, η οποία με τη βοήθεια του εραστή της δολοφόνησε τον 45χρονο Μίλτο Δράμαλη στο σπίτι του στη Λαμία 
Όταν έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής το στυγερό έγκλημα, άρχισαν να ακούγονται διάφοροι ψίθυροι για τον ρόλο της συζύγου στην όλη υπόθεση. 
Το σχεδίαζαν καιρό 
Το σατανικό ζευγάρι γνωριζόταν τουλάχιστον 20 χρόνια, αφού, όταν ήταν πολύ νέοι, υπήρξε κάποια σχέση μεταξύ τους. Με τον καιρό όμως χάθηκαν, ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο και έκαναν ξεχωριστές οικογένειες. Έπειτα από χρόνια ξανασυναντήθηκαν και έλεγε ο ένας στον άλλον πόσο άσχημα περνάει. Έτσι, η παλιά σχέση τους αναθερμάνθηκε.