Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Στόχος οι εκκλησίες: Κλέφτες "χτύπησαν" σε Καβάλα και Αμφίκλεια - Πήραν και τα οστά του Αγίου!

By:News It
Αν πιστεύατε ότι οι κλέφτες πτοούνται από τις Άγιες ημέρες, γελιέστε! Το αντίθετο μάλιστα... Το τελευταίο διάστημα οι διαρρήξεις και οι κλοπές σε εκκλησίες, έχουν φουντώσει!
Μόλις χθες, σας γράφαμε ότι έκλεψαν την εικόνα του Αγίου Νικολάου στη Πρέβεζα, από την είσοδο της εκκλησίας που την είχαν βγάλει για προσκύνημα.
Σήμερα τα ξημερώματα λοιπόν, λίγο πριν τις τέσσερις, κλέφτες μπήκαν από το παράθυρο στο ναό της Ευαγγελίστριας και πήραν ό,τι τάματα βρήκαν! Τάματα που είχαν αφήσει οι πιστοί, περιμένοντας το δικό τους θαύμα τις ημέρες των Χριστουγέννων...

Τι θέλω (και κυρίως τι ΔΕΝ θέλω) να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης για το 2012

Γράφει η Χριστιάνα
-ΔΕΝ τον θέλω. Να πάρει τις κόκα κόλες του και τα playstation 3 του και να διασχίσει τον Ατλαντικό. Να πάρει μαζί του και τα jingle bells, συν το πνεύμα του Σινάτρα. Άν υποψιαστώ ότι θα ξαναπεράσω Χριστούγεννο ακούγοντας Σινάτρα, θα τον μισήσω και δεν λέει γιατί έχει τραγουδήσει ύμνους!!
Θέλω τον Έλληνα άγιο και τα ελληνικά κάλαντα που είναι πραγματικά ποιήματα.
-ΔΕΝ θέλω να με ψυχαναγκάζει. Αν ξαναδώ να αιωρείται πουθενά στο σπίτι μου παιδικό τρυφερό γραμματάκι, που να ζητάει ευγενικά από τον κοκακολάκια βαλτές π@π@ριές, θα πω στον τάρανδο να το πάρει αλλιώς με τον καβαλάρη του.